Onze klanten

RBM bouwt een groot aantal vestigingen van La Place. Het concept vraagt een hoogwaardig technisch inzicht, en RBM combineert dat met een zeer pragmatische instelling. Kijk hiernaast naar het ontwikkelingsproces in vogelvlucht.

Dille & Kamille

Dille & Kamille

Dille & Kamille breidt zich steeds verder uit, er worden elk jaar weer mooie vestigingen geopend in Nederland en België. Onlangs is de eerste winkel in Duitsland geopend: Keulen. Dille & Kamille is een zeer inspirerend bedrijf. Wij als RBM zijn heel erg blij dat we een toegankelijke sfeer hebben gecreëerd.

La Place

La Place

La Place is een toonaangevend restaurantketen op diverse locaties in binnen- en buitenland. RBM heeft in opdracht van Pa Place mee mogen bouwen aan de formule en ervoor gezorgd een inspirerende omgeving te realiseren.

Prénatal

Prénatal

Onder het nieuwe hoofdkantoor van Prénatal in SAmersfoort hebben we een flagshipstore gebouwd, de grootste vestiging van het land. Sindsdien bouwden we tot dusver drie nieuwe Megastores in Eindhoven, Utrecht en Zaandam.

Bakerstreet

Bakerstreet

Voor Bakerstreet bouwden we de vestigingen van Deli2go-bakkerijen bij benzinestations langs de snelweg. Omdat (deels ondergronds) werken bij benzine extra bouwveiligheidsmaatregelen vergt, hebben wij ons daarin laten scholen.

KPN

KPN

Onlangs is ons ontwerpteam druk bezig geweest met het ontwerpen van een nieuwe formule voor KPN retail. Een wereld creëeren om alleen aan de slag te gaan in een wereld waar service centraal staat waren de uitgangspunten van KPN. Onze ontwerpers hebben zich laten inspireren door de KPN kleuren en hebben een warme tint uitgekozen.

Escura Apotheek

Escura Apotheek

RBM begeleidde de verbouw van Medisch Centrum Buitenlust in Venray, een ook letterlijk grootschalig project. In het pand verhuurt Escura Apotheek een oppervlakte van 2000m2 aan haar eigen apotheek, een huisartsenpraktijk en een grote fysiotherapiepraktijk met eigen sportaccomodatie.

COOP

COOP

Coop is een grote, ambitieuze supermarktorganisatie die bestaat uit drie formules: COOPCompact, COOP en SuperCOOP. RBM deed voor Coop veel projectmanagement: we verbouwden honderden supermarkten voor het bedrijf en bouwden ook een flink aantal nieuwe winkels.

2Bruder

2Bruder

2 Bruder is een toonaangevende supermarkt met een oppervlakte van gemiddeld 4000m2 aan de grens van Duitsland met een breed en diep assortiment. RBM is trots om betrokken te zijn bij de casco en afbouw van deze mooie vestiging.

Adres RBM

Marconibaan 42
3439 MS Nieuwegein
The Netherlands

RBM is een erkend leerbedrijf.